Actuacions

22.11.21

E-BUSINESS FRUIT NIGERIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Africa occidental, organitza l'actuació eBusiness with Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.

11.11.21

CATÀLEG PROMOCIONAL COMERCIAL ALEMANYA

En l'actual context internacional, PRODECA coordinadament amb la Delegació de la Generalitat a Alemanya i ACCIO, ha iniciat una ronda de contactes  amb compradors potencials  en aquest mercat  per a establir un circuit d'oferta de productes i possibilitat de reunions virtuals amb les empreses catalanes del sector agroalimentari. 

01.11.21

eBUSINESS FOCUS FILIPINES

Prodeca, a través de l'antena Prodeca -Filipines, ha acordat amb les empreses de Filipines: LA PEÑICA CORPORATION, BARES & ESTRELLAS WINES AND FOOD SERVICES CORP. i ARTISAN CELLARS & FINE FOODS INC., de les Filipines, l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquests compradors.

05.10.21

eBUSINESS WITH 7-ELEVEN

Prodeca ha iniciat una ronda de contactes amb cadenes internacionals de retail per establir un circuit d'ofertes de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. En aquesta ocasió, es proposa el contacte d'empreses catalanes productores d'aliments amb 7-ELEVEN (Taiwan).

02.10.21

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2021

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.