Actuacions

01.10.22

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2022

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

07.07.22

LOCAL BUYERS NETWORKING

Esdeveniment de negocis que posa en contacte empreses productores d'aliments i begudes de proximitat i/o ecològics de tots els sectors i compradors de grans superfícies, distribuïdors i càterings de Catalunya i de la resta de l'estat. 

07.07.22

SHOWROOM DEL VI CATALÀ

Actuació comercial que reuneix empreses catalanes del sector del vi amb professionals del sector HORECA, botigues especialitzades i gran distribució.

23.05.22

PROMOCIÓ COMERCIAL PALACIO DE HIERRO

Des de PRODECA - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Delegació del Govern de Catalunya a Mèxic - Departament d'Exteriors, organitzem la promoció comercial en punt de venda a les botigues departamentals de Palacio de Hierro. L'objectiu és promocionar els productes catalans ja presents a Palacio de Hierro, donar l'oportunitat a noves empreses que encara no hi són presents i posicionar la marca Catalunya, on l'alimentació és cultura
 

ROGRAMA PRODECA DE COMPRADORS MERCATS LATAM A ALIMENTARIA

31.03.22

PROGRAMA DE COMPRADORS LATAM

Prodeca - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organitza un PROGRAMA DE COMPRADORS LATAM els dies 4 a 6 d'abril, coincidint amb la celebració de la fira Alimentaria de Barcelona, amb l'objectiu de potenciar trobades de negocis entre empreses catalanes i mercats LATAM.

10.03.22

FÒRUM CATALAN FOOD

Esdeveniment corporatiu organitzat per Prodeca-Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Una trobada anual adreçada al sector agroalimentari català per tractar i debatre sobre temes de promoció i comercialització dels nostres productes.

Enguany el Fòrum acollirà l'acte de cloenda del projecte EUREGA, en el qual es presentaran els seus resultats i es debatrà sobre com promoure un sistema alimentari europeu més sostenible a través de la compra pública d'aliments.

22.12.21

CALENDARI D'ACTUACIONS PRODECA

Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.

07.12.21

eBUSINESS WINE NIGERIA SUPERMARKETS

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Africa occidental, organitza l'actuació eBusiness Wine Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.