CATALAN FOOD MARROC

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol aclariment o dubte, us podeu adreçar a:

Anamaria Trifu
atrifu@gencat.cat
Tel.: +34 677 07 20 22

Prodeca - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Delegació de Govern al Nord d'Àfrica organitza a Tetuan un esdeveniment Catalan Food adreçat a professionals i institucions de l'àrea de Tetuan.

Catalan Food Marroc tindrà lloc el dia 1 de desembre de 2022, i estarà adreçat a 50 professionals seleccionats de la regió Tànger - Tetuan - Alhucemas, entre els quals distribuïdors, restaurants i premsa.

 

PRODUCTES D'INTERÈS I CONDICIONS

Catalan Food Marroc incorporarà una part d'elaboració d'una proposta gastronòmica per part del cuiner Rafael Múria, i un apartat de presentació de productes catalans, a més de degustació.

Les empreses interessades a participar en la presentació de productes catalans durant aquest esdeveniment hauran de complir amb el requisit de ser presents al mercat de Marroc, o bé disposar d'autorització per a comercialitzar en aquest mercat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació i idoneïtat del producte.

Un cop inscrites i admeses, les empreses rebran un formulari per a omplir la fitxa de producte que es presentarà als assistents, i hauran de facilitar informació sobre les dades de contacte de l'importador/distribuïdor per a la gestió del producte per al Catalan Food Marroc.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

Prodeca i la delegació de Govern al Nord d'Àfrica es fan càrrec de les despeses d'organització d'aquest esdeveniment.

  • No es contempla cost per a les empreses participants.

 

TERMINI D'INSCRIPCIÓ

Les empreses interessades en participar en aquesta actuació hauran de remetre a Prodeca el formulari d'inscripció, amb totes les dades corresponents, abans del 23 de novembre de 2022.

 

INSCRIPCIONS OBERTES