DEPROP

Persona de contacte:

Per qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
Email: cciurana@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

#DEPROP Reunions de negoci - ONLINE 

#DeProp és una actuació, el 2 de desembre de 2020, que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minoristes, majoristes), gran distribució i empreses de càtering de diferents subsectors agroalimentaris: carni, lacti, fruites, hortalisses, conserves, vins, entre altres.

El context mundial causat per la pandèmia, amb viatges i reunions presencials limitades, obre l'oportunitat d'explorar noves vies de negociació. Per aquest motiu, Prodeca organitza trobades virtuals com #DeProp, a través de plataformes digitals.

 

Condicions de participació

Els productors i elaboradors que vulguin participar en aquesta actuació han de disposar del segell de venda de proximitat. Si no el tenen, el poden sol·licitar en qualsevol moment de l'any a través de la DUN:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/segells-qualitat-diferenciada/venda-proximitat/dar_productors_adherits_venda_proximitat/

 

Funcionament reunions B2B

Les empreses participants disposaran d'una agenda de reunions individuals amb empreses compradores interessades en els seus productes.

Prodeca posarà a disposició de les empreses una plataforma digital per a poder mantenir les reunions virtuals.

Si l'empresa participants no es presenta a la reunió amb el comprador, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió.

Les empreses inscrites rebran un enllaç amb un formulari que hauran d'omplir amb les dades que correspongui per a poder facilitar el contingut en la plataforma digital de reunions B2B.
 

Cost de participació

El cost de participació per empresa és de 50 € +IVA.

* Per afavorir la diversitat sectorial, es limitarà el número d'empreses participants d'un mateix sector. 

Termini d'admissió d'inscripcions i pagaments 

Les empreses interessades a participar hauran d'omplir el formulari d'inscripció i enviar-lo, amb el pagament corresponent, abans del 16 de novembre de 2020.

L'empresa es considerarà ademesa quan hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada, i hagi abonat l'import de participació.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la participació, perdrà el 100% de l'import abonat. Prodeca es reserva el dret a valorar els motius presentats per l'empresa per a anul·lar-ne la participació i retornar, si s'escau, un percetantge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que la demanda sigui superior als espais oferts, Prodeca apliacarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.
 

Inscripcions

Més informació en aquest enllaç link

INSCRIU-T'HI