eBUSINESS WITH ANHUI HAOJIUSHIGUANG TRADING

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol aclariment o dubte, us podeu adreçar a:

Maria Camino
maria.camino@gencat.cat
Tel: (+34) 671 739 040


Prodeca, a través de l'antena Prodeca Xina, organitza l'actuació eBusiness with Anhui Haojiushiguang Trading, que té com a objectiu presentar l'oferta de productes seleccionats a aquesta empresa d'importació, amb base a Anhui, que compta amb una estratègia de venda multicanal, que inclou convenience Store, com Family Mart i Lawson, supermercats O2O (online-to-offiline) com Olé, G Super o Hema, i plataformes online com JD, Tmall (Alibaba).

Comercialitza marques reconegudes d'alimentació d'arreu del món, principalment de categories de pastisseria, dolços, xocolates, begudes i snacks.

http://www.haojubespoke.com/en/

 

A QUI VA ADREÇAT

Hi podran participar empreses catalanes productores i/o elaboradores de les següents categories de productes:

  • Caramels
  • Galetes
  • Xocolates

Han de ser empreses que no disposin, actualment, d'importador a Xina.

 

ORGANITZACIÓ DE L'ACTUACIÓ

Les empreses catalanes que compleixin els requisits anteriors i estiguin interessades, podran realitzar la inscripció per participar en la selecció d'empreses que tindran reunió amb els caps de compra de Anhui Haojiushiguang Trading.

Caldrà que les empreses catalanes enviïn un formulari completat que Prodeca els facilitarà, a més d'enviar el catàleg de productes en anglès (o xinès, si es disposa d'ell) per a que els compradors n'estudiïn la viabilitat.

Un cop confirmat l'interès per part del comprador, s'agendarà la reunió que tindrà lloc a través d'una plataforma digital.

Si, una vegada acordats dia i hora de reunió amb el cap de compra corresponent, l'empresa participant no s'hi presenta, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. Si és el comprador qui té inconvenients, Prodeca farà les gestions per a una nova proposta de trobada.

L'idioma en què es desenvoluparan les trobades serà l'anglès.

En cas de requerir mostres, Prodeca en facilitarà la coordinació del transport que, en qualsevol cas, anirà a càrrec de l'empresa participant.

No es preveu l'enviament de mostres previ a les reunions.

 

PREU DE PARTICIPACIÓ

Prodeca es fa càrrec de les despeses d'organització d'aquestes reunions.

  • No es contempla cost per a les empreses participants.

 

INSCRIPCIONS I TERMINIS

Les empreses interessades en l'actuació eBUSINESS WITH Anhui Haojiushiguang Trading hauran d'omplir el full d'inscripció.

  • La data límit d'inscripció és el 30 de novembre de 2022.

Data límit d'enviament de tota la informació sol·licitada: 2 de desembre de 2022.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada.

Un cop realitzada la inscripció, les empreses participants rebran una fitxa amb tota la informació requerida en relació al producte i descripció de l'empresa. També se li requerirà de l'enviament del catàleg de productes en anglès en la major brevetat possible.

 

INSCRIPCIONS OBERTES