eBUSINESS WITH ARÀBIA SAUDITA, KUWAIT I EMIRATS ÀRABS

PERSONA DE CONTACTE: 

Per a més informació i aclariments, podeu posar-vos en contacte amb:

Susanna Barquín
Tel.:
+34 607 07 31 16
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza la presentació d'una oferta de productes catalans a una selecció de cadenes de retail d'Aràbia Saudita, Kuwait i Emirats Àrabs

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS

Aquesta actuació està adreçada a empreses que disposin de productes registrats en els mercats de referència.

Les empreses inscrites rebran un formulari de perfil d'empresa que hauran d'enviar a Prodeca juntament amb el seu catàleg de productes en anglès.

Tota la documentació rebuda es presentarà a una selecció de supermercats de cada mercat perquè facin una selecció de les empreses amb què volen mantenir una reunió de treball. Les reunions es faran online. Prodeca comunicarà a les empreses seleccionades la data de la reunió, i establirà el canal per a mantenir-la a mesura que les cadenes de supermercats en confirmi disponibilitat.

 

PREU DE PARTICIPACIÓ

No aplica preu de participació en aquesta actuació.

 

TRANSPORT DE MOSTRES

No es contempla transport de mostres per a aquesta actuació. En cas que algun supermercat requereixi de l'empresa mostres de producte durant la reunió, l'empresa n'assumirà els costos i la coordinació.

 

SEGUIMENT

Prodeca, a través de les seves antenes a Aràbia Saudita, Kuwait i Emirats Arabs farà un seguiment de resultats després de la reunió mantinguda amb cada empresa.

L'empresa catalana es compromet a comunicar a Prodeca el resultat de l'actuació.

 

INSCRIPCIONS OBERTEs