eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOOD

PERSONA DE CONTACTE:

En cas de dubte, podeu adreçar-vos a:

Maria Camino
maria.camino@gencat.cat

En l'actual context internacional, Prodeca ha iniciat una ronda d'acords amb cadenes internacionals de retail per a establir un circuit d'oferta de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. En aquesta ocasió, es proposa contacte d'empreses catalanes productores d'aliments amb Hyundai Department Stores, i seguirà amb altres cadenes de retail durant l'any 2021.

Hyundai Green Food és propietat de la coneguda marca d'automòbils coreana Hyundai Motor Group. Hyundai Green Food és líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa, importa i distribueix no només a les botigues de Hyundai Department Stores, sinó també a Hyundai teletienda, Hyundai e-commerce, Hyundai Outlet i hotels. Distribueix també als canals més potents del mercat coreà, i és líder del sector del càtering a Corea.

 

A QUI VA ADREÇAT

Podran participar empreses catalanes productores i elaboradores d'aliments i begudes que compleixin els següents requisits imposats per Hyundai Green Foods:

  • Productes de qualitat
  • Packaging dels productes elegant i sofisticat
  • Empresa amb història i tradició
  • Productes amb un mínim de 12 mesos de caducitat

* Poden inscriure's empreses de tots els sectors, perquè Hyundai està obert a nous productes, excepte qualsevol tipus de beguda alcohòlica (vi, cava, escumosos, destil·lats, etc).

** Els embotits han d'estar necessàriament homologats pel mercat coreà.

 

ORGANITZACIÓ DE L'ACTUACIÓ

Les empreses catalanes que compleixin els requisits anteriors i estiguin interessades, podran realitzar la inscripció per participar en la selecció d'empreses que tindran reunió amb els caps de compra de Hyundai.

Caldrà que les empreses catalanes enviïn un formulari completat que Prodeca els facilitarà, a més del catàleg de productes en anglès per a que Hyundai n'estudiï la viabilitat.

Un cop confirmat l'interès per part del comprador, s'agendarà la reunió que tindrà lloc a través d'una plataforma digital, amb presència d'un consultor/antena contractat per Prodeca.

Les reunions tindran una durada aproximada de 30 minuts.

Si, una vegada acordats dia i hora de reunió amb el cap de compra corresponent, l'empresa participant no s'hi presenta, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. Si és el comprador qui té inconvenients, Prodeca farà les gestions per a una nova proposta de trobada.

L'idioma en què es desenvoluparan les trobades serà l'anglès.

En cas de requerir mostres, Prodeca en facilitarà la coordinació del transport que, en qualsevol cas, anirà a càrrec de l'empresa participant. 

No es preveu l'enviament de mostres previ a les reunions.

 

SOBRE HYUNDAI GREEN FOOD

Hyundai Green Food és propietat de la coneguda marca d'automòbils coreana Hyundai Motor. Hyundai Green Food és líder del sector de l'alimentació, importa i distribueix no només a les botigues de Hyundai Department Stores, sinó també a Hyundai teletienda, Hyundai e-commerce, Hyundai Outlet i hotels. Distribueix també als canals més potents del mercat coreà, i és líder del sector del càtering a Corea.

Fundada l'any 1968, porta més de 40 anys treballant en l'excel·lència dels seus productes per satisfer les necessitats dels seus clients més exigents.

 

PREU DE PARTICIPACIÓ

La participació en la selecció d'empreses, no té cap cost.

La selecció per part de Hyundai i la coordinació de la reunió, amb l'acompanyament posterior, tampoc té cap cost.

 

INSCRIPCIONS I TERMINIS

Les empreses interessades en l'actuació eBUSINESS WITH HYUNDAI hauran d'omplir el full d'inscripció. No hi ha data límit d'inscripció, perquè es mantè un contacte permanent amb el comprador durant 2021.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada.

Un cop realitzada la inscripció, les empreses participants rebran una fitxa amb tota la informació requerida en relació al producte i descripció de l'empresa. També se li requerirà de l'enviament del catàleg de productes en anglès en la major brevetat possible.

 

INSCRIpcions OBERTes