II FÒRUM CATALAN FOOD

PERSONA DE CONTACTE

Per a més informació i aclariments, podeu posar-vos en contacte amb:

Gemma Moliner
gmoliner@gencat.cat

Josep Salleras
josepsalleras@gencat.cat

Prodeca i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural organitzen el II Fòrum Catalan Food que se celebra el 10 de març, al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

 

INSCRIPCIONS OBERTES

 

Punt de trobada del sector agroalimentari català

El sector agroalimentari es retrobarà per debatre amb diferents experts com afegir valor als nostres productes analitzant les estratègies competitives vinculades a l'origen dels aliments. Examinarem el present i el futur del sector, cada cop més canviant, i un cop finalitzada la jornada, oferirem un dinar de networking per als assistents i ponents.
 
Si vols conèixer:

  • Com l’origen dels productes esdevé un incentiu de compra. 
  • Per què ha estat una de les tendències mundials de major creixement. 
  • Com la pandèmia ha condicionat els hàbits de consum en alimentació.
  • Com capitalitzar l'origen dels productes locals.
  • Quin paper juga l’origen dels aliments que consumim en el context de crisi de subministraments.

Reserva la teva plaça. Ben aviat rebràs més informació sobre les i temàtiques que abordarem, programa i ponents.

 

INSCRIPCIONS OBERTES