13.09.21

10 DOs i 13 Cellers de Catalunya presents a la TOEwine de Shenzhen (Xina)

El passat divendres 10 de setembre 10 DOs i 13 Cellers de Catalunya van participar a la fira TOEwine de Shenzhen (Xina), en el marc d’una de les actuacions del projecte Taste the difference: Wines from the heart of Europe (TTD.EU) promogut des de Catalunya per Prodeca.

L’objectiu principal de TTD.EU és que els caves i vins catalans amb DO guanyin presència, notorietat i quota de mercat.

En aquesta ocasió cada celler va poder presentar els seus vins en una de les 13 taules distribuïdes en un espai central i personalitzat. Aquest espai comptava amb les eines per a que els compradors es connectessin virtualment amb cada un d’ells i així poder crear una interlocució directa amb el Celler mentre és feia el tast.

Durant, aproximadament, quatre hores diversos compradors van recórrer les taules per descobrir nous cellers, noves etiquetes, nous territoris per a ells, amb la finalitat de fer un primer contacte i establir vincles comercials amb futur.

Amb la clara voluntat de transmetre els estàndards de qualitat, els mètodes de producció i la singularitat dels caves i vins catalans de les 10 DO participants el dissabte 11 es van realitzar dos tastos dirigits pels prestigiós expert, formador i importador de vins a la Xina, el Sr. Tomas Kok. Dues sessions en què s'explicaven les peculiaritats de les DOs Alella, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat i Terra Alta i les característiques de cada vi dels Cellers representats (les mateixes referències dels Cellers tastats al B2B del dia abans). 

Des de Prodeca estem satisfets de l’interès que van generar ambdues actuacions entre els professionals que van assistir a la fira. 

Participants:

DOs: Alella, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat i Terra Alta. Cellers: Capçanes, Clos Montblanc, Clos Pachem, Domenio Wines, Gramona, Gratavinum, Herència Altés, Les Acàcies, Mas Llunes, Parés Baltà, Roqueta, Sileo i Terra Remota.

Comparteix aquesta notícia