19.03.21

En marxa la col·laboració amb la Xarxa de Productes de la Terra per a la promoció del sector agroalimentari local a través de la Gastroteca

En el marc del conveni de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Comerç de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i Prodeca-DARP, el passat 16 de març es va presentar el portal Gastroteca.cat als tècnics de la Xarxa de Productes de la Terra de la DIBA.

L’acte va servir per donar el tret de sortida a l’acord establert entre les dues entitats per a la promoció conjunta de la Xarxa de Productes de la Terra i el sector agroalimentari local a través del desenvolupament, la gestió i la difusió de la Gastroteca. 

Óscar Sierra, diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, i Ramon Sentmartí, director-gerent de Prodeca, van donar la benvinguda als assistents destacant l’aposta del país per l’alimentació i els productes de proximitat a través d’eines que promouen la competitivitat dels agents de la cadena.

Tot seguit, els tècnics de la Gerència de Serveis de Comerç de la DIBA i de l’àrea de Gastronomia de Prodeca van exposar el funcionament de la Gastroteca a una vintena de tècnics comarcals destacant les novetats de la web que es va rellançar al 2020, per reforçar el seu posicionament com a portal de referència dels productes agroalimentaris locals, i les possibilitats que ofereix als productors/es, elaboradors/es, comerços i restaurants catalans.

Amb aquesta informació, l’equip de la Xarxa de Productes de la Terra es converteix en ambaixador de la Gastroteca arreu del territori vetllant per la difusió i la inclusió de productors/es, elaboradors/es, comerços i restaurants al portal. Al 2021 es realitzaran més sessions informatives dirigides a altres agents vinculats amb la Diputació de Barcelona, tant a nivell comarcal com sectorial.

Comparteix aquesta notícia