20.11.19

Prodeca organitza la segona trobada de stakeholders del projecte europeu EUREGA

Avui, 20 de novembre, s'ha reunit per segona la vegada la Plataforma de stakeholders del Projecte Europeu EUREGA, que s'emmarca dins del programa INTERREG . Prodeca és soci d'aquest projecte que té una durada de 4 anys i que va començar el juny de 2018.   

El principal objectiu d'aquest grup de treball és incidir en l'objectiu 6.3.1 del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020 afegint un nou abast: integrar el patrimoni alimentari i gastronòmic com a aspecte principal que s'ha de promoure, protegir i desenvolupar. 

En aquesta ocasió, la trobada s'ha dut a terme a les oficines de Prodeca amb un format de 5 taules de treball especialitzades en cadascun dels 5 àmbits que contempla el projecte: gastronomia i educació, salut, vincle rural-urbà, turisme sostenible i suport a les PIME. 

22 professionals dels diferents àmbits han pogut aportar el seu punt de vista sobre les diferents qüestions que planteja el projecte amb la finalitat de definir un DAFO i començar a esbossar un pla de treball. 

Prodeca participa en diferents Projectes Europeus dins de l'àmbit de la gastronomia i l'alimentació, així com el de la competitivitat de les empreses en les regions europees. Aquest treball ens permet vincular-nos amb d'altres organismes europeus, institucions, universitats, administracions públiques, associacions, empreses d'àmbit local i nacional i en general, líders d'opinió, que contribueixen en la presa de decisions de les polítiques europees. També  representen una gran oportunitat de compartir coneixement amb socis d'altres països europeus per tal de millorar la competitivitat de les empreses agroalimentàries catalanes. 

Comparteix aquesta notícia