Actualitat
23.05.22
Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award
El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.
04.04.22
Eric Montes, millor recepta elaborada amb productes DOP i IGP de l'Euroregió
El xef català Eric Montes, vencedor regional de l’European Young Xef Award 2022, ha guanyat el Concurs “Millor recepta euroregional elaborada amb productes DOP i IGP de Catalunya, les Illes Balears i Occitània” que s'ha celebrat avui a l'estand Catalonia HUB a Alimentaria.
21.12.21
Prodeca presenta el calendari d'actuacions del 2022
Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.
07.12.21
El cuiner vilanoví Eric Montes guanya la final catalana de l’EYCA
El darrer 3 de novembre es va celebrar a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar la final catalana de l’European Young Chef Award (EYCA), un certamen internacional organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT).