Segueix l'actualitat del comerç internacional i del sector agroalimentari amb continguts de referència i d’elaboració pròpia.

Actualitat

14.11.22

Raúl Gisbert, finalista de l'European Young Chef Award

Trondheim (Noruega) va acollir el 12 de novembre la final de l'European Young Chef Award, que va comptar amb la participació del xef Raúl Gisbert. El representant català no es va poder alçar amb la victòria final, però el seu plat, "Reinterpretació del vermut", va ser molt ben valorat per la varietat d’aromes i sabors.

23.05.22

Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award

El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.