Segueix l'actualitat del comerç internacional i del sector agroalimentari amb continguts de referència i d’elaboració pròpia.

Actualitat

23.05.22

Raúl Gisbert representarà Catalunya a l’European Young Chef Award

El jove xef de l’escola culinària EUHT StPOL, Raúl Gisbert, és el guanyador del Concurs Cuina Jove de Catalunya amb el plat “Vermut en tres mossegades”, un plat que l’hi permetrà representar Catalunya en el 6è European Young Chef Award, que se celebrarà a Trondheim (Noruega), del 10 al 13 de novembre de 2022.

31.01.22

El Fòrum Catalan Food engega motors

El proper 10 de març el sector agroalimentari català té una cita amb el Fòrum Catalan Food per debatre com afegir valor als nostres productes des de la proximitat. Amb el títol "L'origen com a valor" la jornada tornarà a tenir un enfoc eminentment empresarial, amb la participació d'experts que analitzaran diverses estratègies competitives vinculades a l'origen dels aliments.