Agenda

Tot l'any 2022

CALENDARI D'ACTUACIONS PRODECA

Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.

Llegir més >

BARÒMETRE D'EXPORTACIONS AGROALIMENTÀRIES

Inscrigui's al panell d'empreses del Baròmetre d'exportacions agroalimentàries de Catalunya i accedeixi a dades exclusives sobre el seu sector

Llegir més >

Novembre - Desembre 2022

eBUSINESS WITH SHANGHAI KINGFOODS CONDIMENT

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Xina, organitza l'actuació eBusiness with Shanghai KingFoods Condiment que té com a objectiu presentar l'oferta de productes seleccionats a un dels pioners de l'alimentació internacional a Xina.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2022

eBUSINESS WITH ANHUI HAOJIUSHIGUANG TRADING

Prodeca, a través de l'antenaProdeca Xina, organitza l'actuacióeBusiness with Anhui Haojiushiguang Tradingque té com a objectiu presentar l'oferta de productes seleccionats a aquesta empresa d'importació, amb base a Anhui, que compta amb una estratègia de venda multicanal.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2022

eBUSINESS WITH QINGTIAN MACRO IMPORT & EXPORT TRADE

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Xina, organitza l'actuació eBusiness with Qingtian Macro Import & Export Trade Co., LTD que té com a objectiu presentar l'oferta de productes seleccionats a aquesta empresa d'importació i distribució d'alimentació i vins.

Llegir més >

30.11.22 Formació en línia

Repensem a consciència els envasos. Recomanacions sobre packaging sostenible

L’objectiu d’aquesta formació és posar sobre la taula la legislació a nivell espanyol i europeu referent als envasos i embalatges i els seus residus, així com exposar els eixos principals de l’economia circular i les tendències de mercat. 

Llegir més >

01.12.22 Nova York (Estats Units)

CATALAN FOOD EUA

Prodeca i la Delegació de Govern als Estats Units organitza a Nova York un Taller de Menges de Nadal, dirigit per Ursula XVII. El Taller estarà adreçat a 30 professionals seleccionats de Nova York, entre els quals restaurants, distribuïdors i botigues especialitzades.

Llegir més >

01.12.22 Tetuan (Marroc)

CATALAN FOOD MARROC

Prodeca i la Delegació de Govern al Nord d'Àfrica organitza a Tetuan un esdeveniment Catalan Food adreçat a professionals i institucions de l'àrea de Tetuan.

Llegir més >

14.12.22 Masqat (Oman)

CATALAN FOOD OMAN

Prodeca, en col·laboració amb Desert Rose Diamond, organitza a Masqat (Oman) un esdeveniment Catalan Food adreçat a 50 professionals seleccionats del mercat d'Oman, entre els quals distribuïdors, restaurants i premsa.

Llegir més >

14.02.23 - 17.02.23 Nuremberg (Alemanya)

BIOFACH 2023

Biofach és la fira més important d'Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica. De caràcter anual, Biofach també un fòrum per aportar alternatives al model agroindustrial actual.

Llegir més >