Agenda

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Setembre - Octubre 2021

eBUSINESS WITH SUPERMERCADOS PERUANOS

Prodeca, a través de l'antena Prodeca-Perú, ha acordat amb Supermercados Peruanos de Peru l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquesta cadena de retail.

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH 7-ELEVEN

Prodeca ha iniciat una ronda de contactes amb cadenes internacionals de retail per establir un circuit d'ofertes de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. En aquesta ocasió, es proposa el contacte d'empreses catalanes productores d'aliments amb 7-ELEVEN (Taiwan).

Llegir més >

Novembre - Desembre 2021 Online

eBUSINESS WITH FILIPINES

Prodeca, a través de l'antena Prodeca -Filipines, ha acordat amb les empreses de Filipines: LA PEÑICA CORPORATION, BARES & ESTRELLAS WINES AND FOOD SERVICES CORP. i ARTISAN CELLARS & FINE FOODS INC., de les Filipines, l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquests compradors.

Llegir més >

07.11.21 - 09.11.21 Dubai (EAU)

YUMMEX MIDDLE EAST 2021

Prodeca posa a disposició de les empreses catalanes del sector de la xocolata i els caramels un espai en el pavelló espanyol a la fira Yummex 2021, que se celebra a Dubai (Emirats Àrabs) els dies 7 a 9 de novembre.

Llegir més >

30.01.22 - 02.02.22 Colònia (Alemanya)

ISM 2022

ISM és la fira més gran del món per als dolços i snacks. Cada any, reuneix el sector internacional per a presentar les últimes tendències i nous productes.

Llegir més >

13.02.21 - 17.02.21 Dubai (Emirats Àrabs)

GULFOOD 2022

27ena edició de Gulfood, la més gran exposició anual d'empreses d'aliments i begudes no alcohòliques del món, que es reuneixen durant 5 dies a Dubai, eix del comerç internacional.

Llegir més >

28.02.22 - 03.03.22 Jeddah (Aràbia Saudita)

FOODEX SAUDI 2022

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza una activitat de promoció comercial a Aràbia Saudita, el gran mercat d'Orient Mitjà, amb la participació d'empreses catalanes del sector agroalimentari a la fira FOODEX SAUDI 2022.

Llegir més >

04.04.22 - 07.04.22 Barcelona

ALIMENTARIA 2022 - MULTIPLE FOODS (LANDS OF SPAIN)

ALIMENTARIA BARCELONA és el saló internacional de l'alimentació més important de l'Estat espanyol i de l'arc mediterrani i Multiple Foods és l'aparador en el qual es poden descobrir les últimes tendències alimentàries i es pot multiplicar la visibilitat de les marques participants. 

Llegir més >