Agenda

Juliol 2022 presencial

PROMOCIÓ COMERCIAL PALACIO DE HIERRO

Des de PRODECA - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Delegació del Govern de Catalunya a Mèxic - Departament d'Exteriors, organitzem la promoció comercial en punt de venda a les botigues departamentals de Palacio de Hierro. L'objectiu és promocionar els productes catalans ja presents a Palacio de Hierro, donar l'oportunitat a noves empreses que encara no hi són presents i posicionar la marca Catalunya, on l'alimentació és cultura
 

Llegir més >

5.09.22 - 8.09.22 Singapore

FIRA FHA SINGAPORE 2022 (FOOD AND HOTEL SINGAPORE)

PRODECA - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organitza la participació agrupada d'empreses a la fira FHA Singapore 2022, que se celebrarà del 5 al 8 de setembre a Singapur i reuneix la comunitat global d'alimentació i hostaleria. 

Llegir més >

01.10.21 - 02.10.21 Catalunya

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2022

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

Llegir més >

07.10.22 - 09.10.22 Barcelona

GASTRONOMIC FORUM BCN

Gastronomic Forum Barcelona és l'esdeveniment gastronòmic que aplega els professionals de la restauració i el foodservice.
 

Llegir més >