Agenda

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Octubre - Desembre 2021 Dubai (EAU)

CATALAN BREAKFAST

CATALAN BREAKFAST és una iniciativa impulsada per Prodeca que té com a objectiu promoure els productes i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional. Es tracta de la incorporació d'una estació senyalitzada en el bufet d'esmorzar, amb una proposta gastronòmica basada en pa amb tomàquet i acompanyaments.

Llegir més >

22.10.21 - 24.10.21 Barcelona

MERCAT DE MERCATS 2021

L'edició 2021 de Mercat de Mercats tindrà lloc a la Plaça de les Glòries els dies 22, 23 i 24 d’octubre. L’objectiu del projecte és difondre els valors dels mercats de Barcelona característics de la Mediterrània com a motor del desenvolupament urbà i de cohesió social, i promoure el producte de proximitat del territori. Prodeca promou la participació d'artesans alimentaris del territori.

Llegir més >

20.11.21 - 21.11.21 Olot

FIRA ORÍGENS

Aquest 2021 arriba a la 9a edició i se celebrarà el 20 i 21 de novembre. Confiança, qualitat i proximitat són només alguns dels valors que la defineixen. Un espai que aposta per la producció ecològica i que també promou la relació directa entre els productors i un públic gourmet i professional que veuen Orígens com un espai idoni per descobrir noves propostes sense intermediaris.

Llegir més >