Recursos de comunicació

L’expertesa de més de 30 anys ens proporciona un profund coneixement del sector agroalimentari català. El nostre objectiu és fer arribar als mitjans de comunicació i a la societat en general, aquest know how a través d’informació actualitzada, d’elaboració pròpia, especialitzada i gratuïta.  

Sala de premsa

Contacte premsa
Doctor Roux, 80
08017 BARCELONA
T. (+34) 935 524 820
comunicacio@prodeca.cat

Més de 150 explotacions participen a ‘Benvinguts a Pagès La Festa’ el primer cap de setmana d’octubre

02.08.21

Més de 150 explotacions participen a ‘Benvinguts a Pagès La Festa’ el primer cap de setmana d’octubre
L’origen i la proximitat, caps de cartell de l’oferta gastronòmica del Festival Cruïlla 2021

01.07.21

L’origen i la proximitat, caps de cartell de l’oferta gastronòmica del Festival Cruïlla 2021

Descarregar Nota de Premsa

Cartell

Veure tots els comunicats

Material de comunicació

Prodeca

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica


Descarregar   Logotips Prodeca

Descarregar   Logotips Prodeca - DACC


Descarregar   Dossier de Premsa

Catalunya, on el menjar és cultura

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica - Catalunya, on l'oli és cultura

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica - Catalunya, on el vi és cultura

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica - Catalunya, on el peix és cultura

 

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica - Catalunya, on l'ecològic és cultura


Descarregar   Logotips 

Descarregar   Logotips - Catalunya, on l'oli és cultura

Descarregar   Logotips - Catalunya, on el vi és cultura

Descarregar   Logotips - Catalunya, on el peix és cultura

Descarregar   Logotips - Catalunya, on l'ecològic és cultura

Descarregar   Logotips - Catalunya, on la fruita és cultura


Descarregar   Dossier de Premsa

Benvinguts a Pagès

 

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica


 

Descarregar   Logotips


Descarregar   Dossier de Premsa

Gastroteca

Descarregar   Manual d'Identitat Gràfica


Descarregar   Logotips


Descarregar   Dossier de Premsa

Accedeix a la pàgina