Mapatges i publicacions

L’expertesa de més de 30 anys ens proporciona un profund coneixement del sector agroalimentari català. El nostre objectiu és fer arribar aquest know how a les empreses catalanes a través d’informació actualitzada, d’elaboració pròpia, especialitzada i gratuïta.   

Amb l'objectiu de compartir coneixement, posem a disposició dels professionals tota aquella documentació d’elaboració pròpia amb dades centrades en la comercialització i internacionalització del sector agroalimentari.  

Negociació i fidelització del distribuïdor per a pimes del sector de l’alimentació

28.06.22

Processos de negociació efectiva amb la distribució

La negociació amb la distribució és una es les fases més crítiques del procés de comercialització. La formació abordarà temes com quin és el millor moment per a iniciar una negociació i de quina manera podem preparar el clima més adient per a que aquesta sigui productiva, així com informació sobre les fases de la negociació, tècniques útils i les contra tècniques que fan servir els compradors.

Presentació formació en línia “Les barreres jurídiques que s’han de conèixer en la promoció de tot producte alimentari”

20.06.22

Presentació formació en línia “Les barreres jurídiques que s’han de conèixer en la promoció de tot producte alimentari”

Presentació de la formació en línia  “Les barreres jurídiques que s’han de conèixer en la promoció de tot producte alimentari” duta a terme per Ainhoa Garcia, advocada a Delvy Law.

Presentacions formació en línia “Exportar productes agroalimentaris a Regne Unit: aspectes fonamentals a tenir en compte”

01.06.22

Presentacions formació en línia “Exportar productes agroalimentaris a Regne Unit: aspectes fonamentals a tenir en compte”

Presentacions de la jornada "Exportar productes agroalimentaris a Regne Unit: aspectes fonamentals a tenir en compte" duta a terme per les ponents Irene Guardiola (advocada especialitzada en dret duaner i comerç exterior a GUARDIOLA LAWYERS) i Irene Marquès, gerent a Estació Duanera Lleidatana ADT-EDULLESA.

Presentació "Com penetrar el mercat xinès a través dels canals en línia"

19.05.22

Presentació "Com penetrar el mercat xinès a través dels canals en línia"

Presentació de la jornada "Com penetrar el mercat xinès a través dels canals en línia" duta a terme pel ponents Màrius Rossell, director executiu de TRIOLOGI i Judith Padrós, experta en desenvolupament de negoci al mercat asiàtic a TRILOGI.

Conceptes bàsics de sostenibilitat per a la seva integració a l’estratègia de posicionament de l’empresa

16.05.22

Presentació "Conceptes bàsics de sostenibilitat per a la seva integració a l’estratègia de posicionament de l’empresa"

Conceptes bàsics de sostenibilitat per a la seva integració a l’estratègia de posicionament de l’empresa

MAPEIG "EL SECTOR AGROALIMENTARI A CATALUNYA"

07.04.22

Mapeig "El sector agroalimentari a Catalunya"

Actualització del mapatge del sector agroalimentari de Catalunya, elaborat conjuntament entre Prodeca i Acció: el sector agroalimentari és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 43.088 M€ i amb més de 177.000 empleats.

Per descarregar l'informe complert contactar amb consulta@prodeca.cat.

Presentació de la jornada formativa en línia "Estratègies per obrir un nou canal de distribució a nivell nacional i internacional"

01.04.22

Presentació "Estratègies per obrir un nou canal de distribució a nivell nacional i internacional"

Presentació de la jornada formativa en línia "Estratègies per obrir un nou canal de distribució a nivell nacional i internacional"

Presentació Mila Valcárcel - Fòrum Catalan Food

11.03.22

Presentació Mila Valcárcel - Fòrum Catalan Food

Presentació "L'origen com a element transformador de l'empresa alimentària", realitzada per Mila Valcárcel, directora d'Eatable Adventures al II Fòrum Catalan Food.

Presentació Joan Riera - Fòrum Catalan Food

11.03.22

Presentació Joan Riera - Fòrum Catalan Food

Presentació "Glocal Food: de tendència a motor de compra", realitada per Joan Riera, director d'alimentació de Kantar Worldpanel al II Fòrum Catalan Food.

PRESENTACIÓ PABLO DE LA RICA - FÒRUM CATALAN FOOD

11.03.22

Presentació Pablo de la Rica - Fòrum Catalan Food

Presentació "La apuesta de la distribución por la localidad, la salud y la sostenibilidad", realitzada per Pablo de la Rica, cap de l'àrea de coneixement de retail i alimentació d'AECOC, al II Fòrum Catalan Food.