Programes de formació

Prodeca organitza seminaris i jornades sobre mercats i sobre aspectes relacionats amb la internacionalització i promoció local amb un doble objectiu: posar a l'abast de les empreses informació per a la millora de la presa de decisions i generar un espai de trobada i debat per a l'intercanvi d'experiències empresarials. 

L’accés al programa de cursos i seminaris és gratuït i es fa per inscripció prèvia

Quick Fixes: modificacions en el tractament de l'IVA de les operacions intracomunitàries

13.04.21

Quick Fixes: modificacions en el tractament de l'IVA de les operacions intracomunitàries

Quines són les claus del reglament de la U.E. per obtenir la prova de transport de les mercaderies entre dos Estats Membres? Quines modificacions en el tractament de l’IVA suposen? Ho expliquem en detall en una formació dirigida especialment als responsables de l’àrea financera i comercial.

VEURE LA SESSIÓ

INSCRIPCIONS TANCADES

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar als Estats Units un producte de el sector de l'alimentació? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca a EUA? Durant la jornada experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran a aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que vulguin introduir els seus productes als Estats Units.

22.04.21

Com exportar productes alimentaris als Estats Units

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar als Estats Units un producte del sector de l'alimentació? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca a EUA? Durant la jornada experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran a aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que vulguin introduir els seus productes als Estats Units.

VEURE LA SESSIÓ

INSCRIPCIONS TANCADES

Curs formatiu en màrqueting i comercialització en el sector de l'oli

12.05.21

Curs formatiu en màrqueting i comercialització en el sector de l'oli

En aquesta formació, especialment dirigida a empreses del sector de l'oli que vulguin créixer empresarialment i adaptar-se a la realitat del mercat digital, analitzarem la realitat actual del sector de l'oli, el comportament de compra dels clients, coneixerem les seves preferències i cercarem nous canals de comercialització.

INSCRIPCIONS TANCADES