INSCRIPCIONS TANCADES

Com exportar productes alimentaris als Estats Units

Quins aspectes clau hem de tenir en compte a l'hora d'exportar un producte del sector alimentari als Estats Units? Quines són les qüestions financeres més rellevants? Com hem de registrar la nostra marca als Estats Units? Durant la jornada, experts en internacionalització amb anys d'experiència en el mercat americà respondran aquestes i més qüestions de gran importància per a les empreses que desitgin introduir els seus productes als Estats Units.


DATA I HORA

22 d’abril de 2021

16 h – 18 h

Formació en línia


PONENTS

 

  • Ramon Sentmartí: Director Gerent de Prodeca.

 

  • Juan Carlos Pereira: Director Executiu de la Cámara de Comercio de España – Estats Units.

 

  • Arantxa Jordán: Directora Adjunta de la Cámara de Comercio de España – Estats Units.

 

  • José Ramón Purroy: Executiu Sènior de Banca Personal a Abanca.

 

  • David Roncoyolo: Advocat de Propietat Intel·lectual a Allen, Dyer, Doppelt & Gilchrist, PA.

OBJECTIUS

 

  • Donar a conèixer els aspectes clau de l'exportació de productes del sector alimentari als Estats Units.
  • Conèixer les característiques generals del mercat americà.
  • Revisió dels aspectes financers i legals més rellevants.

CONTINGUT

  • El mercat americà, una oportunitat per al sector agroalimentari català.
  • Introducció al mercat nord-americà.
  • Exportació de productes agroalimentaris als Estats Units.
  • Qüestions financeres més rellevants.
  • La importància del registre de marques en l'accés als Estats Units.

A QUI VA DIRIGIT

  • Empreses alimentàries que exportin o vulguin exportar als Estats Units
  • Responsables d'exportació
  • Responsables de màrqueting
  • Responsables de logística
  • Responsables financers
  • Responsables de l’àrea legal
  • Importadors

COST I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Formació gratuïta.

Per assistir al curs cal inscriure's prèviament i rebre el correu electrònic de confirmació.

Un cop matriculat, dos dies abans de l'entrenament, rebràs un correu electrònic amb l'enllaç per connectar-te.

Inscripcions obertes fins el 21 d'abril INSCRIPCIONS TANCADES