Fem promoció comercial exterior sota el paraigües de la marca Catalunya mitjançant la participació en fires internacionals, l’organització de trobades amb importadors i actuacions B2B i B2C. 

INTERNACIONALITZACIÓ

La internacionalització ja no és tant una decisió com una realitat inevitable. Són precisament les empreses internacionalitzades, amb presència a l'exterior, les que presenten majors taxes d'ocupació i una ocupació més qualificada i estable. Per aquest motiu, l’activitat de Prodeca se centra en oferir a l’empresa agroalimentària catalana l’oportunitat que suposa sortir a l’exterior i la necessitat en què s'ha convertit avui dia.   

  

 

ÚLTIMS DOCUMENTS DE CONEIXEMENT

La nova normativa europea sobre l'IVA: En què ens afecta?

28.07.21

Presentació ponent seminari Nova normativa europea de l’IVA: com ens afecta?

El 22 de juliol es va celebrar el seminari en línia Nova normativa europea de l’IVA: com ens afecta? El document recull la ponència exposada al llarg de la jornada per Remigi Palmés, expert en comerç internacional.

Presentacions ponents seminari Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials

05.07.21

Presentacions ponents seminari Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials

L’1 de juliol es va celebrar el seminari en línia Social Selling: estratègies de venda a les xarxes socials. El document recull les ponències exposades al llarg de la jornada per David Galve (Director general de OPTIMUM) i Sílvia Soler (Content Manager a Democratic Wines –El Bandarra).

Presentació ponent seminari Tot el que cal saber sobre els comptes escrow

14.06.21

Presentació ponent seminari Tot el que cal saber sobre els comptes escrow

L’11 de juny es va celebrar el seminari en línia Tot el que cal saber sobre els comptes escrow. El document recull la ponència exposada al llarg de la jornada per Remigi Palmés, expert en comerç internacional.