test Troba nous socis

testIncrementa les teves vendes i contactes comercials

testTreu el màxim partit a una agenda amb reunions planificades

 

 

ORGANIC BUSINESS FORUM

L’Organic Business Forum reunirà productors i exportadors ecològics catalans amb importadors i distribuïdors de països tercers.

L'objectiu és generar una plataforma on els interessos de totes les parts es puguin reunir per a generar fluxos de negoci.

 

Prodeca Business Forum

 

 

 

 

EDICIONS ANTERIORS

RESUM OLIVE OIL BUSINESS FORUM

 

 

 

 

 

EL SECTOR ORGANIC A CATALUNYA

El sector orgànic s’està convertint en un dels vectors amb més potencial i creixement a Catalunya. La producció agrícola ecològica va tancar l’any 2017 amb un augment respecte l’any anterior, marcant una clara tendència a l’alça de totes les sèries de dades històriques disponibles.

Aquestes xifres de producció ecològica reflecteixen directament les dades de la indústria agroalimentària relacionades amb el sector ecològic. Amb un creixement del 16% el 2017, la indústria agroalimentària ecològica està guanyant terreny respectant la convencional.

 

Infografia organic sector catalonia

Sector organic mobile

 

 

 

 

 

Catalunya, primera en el rànquing de regions de futur*

El sector agroalimentari és el primer de l'economia catalana i un dels sectors exportadors més dinàmics. El volum i el valor de les seves exportacions creixen any rere any.

La xarxa logística de Catalunya pot atendre 400 milions de consumidors en menys de 48 hores i la seva posició geoestratègica permet connexions intercontinentals eficients amb Àsia i Amèrica i una distribució optimitzada a Europa i Àfrica.

Coneix més estratègies d’internacionalització >

* Rànquing fDi Magazine - Financial Times

Mapa Catalunya

Catalunya en xifres

Dades Catalunya

Dades Catalunya

 

 

El sector agroalimentari català, motor de l'economia catalana

El sector agroalimentari genera un volum de negoci de 38.205 M€, xifra que equival al 16,28% del PIB de Catalunya i ocupa directament a 164.372 persones. Aquestes dades el converteixen en el primer sector econòmic del país.

L'integren 57.423 explotacions agràries, 3.922 indústries d'alimentació i begudes i 436 establiments de la indústria  auxiliar agroalimentària.

El sector carni és el primer subsector transformador amb el 32% del volum de negoci, seguit pel fine food (30%), els olis vegetals (9%), el vi (7%), les fruites i verdures (4%), els cereals i molineria (2%) i el peix i marisc (1%).

La indústria d'aliments i begudes catalana representa el 23% de la xifra de negoci del sector al conjunt de l'estat espanyol

 

Infografia sector agroalimentari català

Infografia sector agroalimentari català