ALIMENTARIA 2022 - INTERCARN

INSCRIPCIONS TANCADES

PERSONA DE CONTACTE

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte a la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Susanna Barquin
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Comparteix aquesta informació

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca, organitza la participació agrupada d'empreses catalanes del sector carni al SALÓ INTERCARN, dins la fira ALIMENTARIA 2022, que se celebra a Barcelona, del 4 al 7 d'abril

 

DADES DE LA FIRA

ALIMENTARIA BARCELONA, que enguany celebrarà la seva 24ª edició, és el saló internacional de l'alimentació més important de l'Estat espanyol i de l'arc mediterrani, i un referent internacional en el seu àmbit.

De periodicitat biennal, ofereix l'oportunitat de descobrir tendències, fer negocis internacionals i viure experiències gastronòmiques extraordinàries.

 

DADES DE L'ÚLTIMA EDICIÓ (2018):

 • Superfície neta d'exposició: 100.000m2
 • Expositors: 4.500 de 70 països
 • Visitants: 150.000 de 156 països (33% estrangers)
 • Perfil del visitant: 50% distribuïdors, 27% importadors, 16% Horeca, 7% fabricants
 • Compradors professionals convidats: 1.400 Hosted Buyers
 • Trobades programades: 12.500

Alimentaria reuneix totes les oportunitats del sector en sis salons especialitzats en els sectors alimentaris clau i en tendències de consum.

La sectorialització, el seu tarannà innovador, creatiu i dinàmic, així com la seva professionalització i projecció exterior constitueixen les claus del seu èxit.

 

SALÓ INTERCARN:

 • Expositors: 507
 • Visitants: 28.999
 • Superfície d'exposició: 15.700m2

Intercarn és un dels salons motors d'Alimentaria. Mostra la potència i la vocació exportadora del sector carni, el primer de la indústria agroalimentària per facturació amb més de 8.400 milions d'euros i el 32% del total del sector carni espanyol.

Per a més informació, podeu consultar el web https://www.alimentaria.com

 

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Cada empresa disposarà d'un espai propi d'aproximadament 15 m2 amb el següents elements:

 • Taula amb 4 cadires
 • Mostrador i tamboret
 • Moble expositor i prestatgeries
 • Grafisme: nom, logotip de l'empresa, imatge de producte
 • Magatzem individual

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost (congeladors i neveres expositores aniran a càrrec de les empreses expositores).

La decoració bàsica serà uniforme per a tots els estands. Cada expositor, en el seu espai, podrà utilitzar el seu logotip i material promocional, sempre que no alteri la imatge del conjunt dels estands.

Les empreses disposaran d'un punt d'aigua d'us comunitari.

El personal de Prodeca destinat a l'organització del Pavelló donarà suport als expositors abans i durant la celebració de la fira.

 

COST I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 • El cost per a un espai de 15m2 és de 4.600 € +IVA.
 • Drets d'inscripció 1.800€ + 21% IVA = 2.178 €

Les empreses que vulguin optar a espai doble hauran de marcar la casella corresponent en el formulari d'inscripció. Els espais dobles s'assignaran un cop es tanqui el termini de la convocatòria, en funció de la disponibilitat. En cas que hi hagi més demanda que espai disponible, s'assignaran per sorteig públic.

Les empreses que vulguin optar a espai-cantonada podran fer-ho assumint un cost addicional de 300€ + IVA, segons disponibilitat. En cas d'haver-hi més peticions que espais-cantonada disponibles es realitzarà un sorteig públic per a assignar-los.

 

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

 • Data límit d'admissió de sol·licituds: 15 de febrer de 2022.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat els drets d'inscripció detallats a la sol·licitud de participació.

L'import restant s'abonarà, com a data màxima, el 15 de febrer de 2022. En el cas de no complir amb ambdós pagaments la inscripció es cancel·larà.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

L'adjudicació dels espais es farà per sorteig públic.

 

TRANSPORT DE LES MOSTRES

Prodeca no cobreix el servei de transport de les mostres en aquesta fira, per tant, l'empresa expositora haurà de fer-se càrrec del transport del seu producte i de qualsevol tràmit que se'n derivi en aquest sentit.

Inscripcions obertes fins el 15 de febrer INSCRIPCIONS TANCADES Afegeix la data al teu calendari