FHA SINGAPORE 2022

INSCRIPCIONS TANCADES

PERSONA DE CONTACTE

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Maria Camino
maria.camino@gencat.cat
Tel: (+34) 671 739 040
 
Maria Pla Suárez
mariapla@gencat.cat
Tel: (+34) 677 305 652

Comparteix aquesta informació

PRODECA - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organitza la participació agrupada d'empreses a la fira FHA Singapore 2022, que se celebrarà del 5 al 8 de setembre a Singapur.

 

DADES DE LA FIRA I DEL MERCAT

Enguany se celebra la 22ª edició de la fira, que a partir d'aquest any 2022, se celebrarà anualment.

FHA-Food & Beverage reuneix la comunitat global d'alimentació i hostaleria. La fira se celebra en paral·lel amb la fira de vins ProWine Singapore).

Dades de l'edició 2018

 • Més de 50.000m2 d’exposició
 • Més de 1750 expositors de 100 països
 • 55.000 visitants professionals
 • 54 pavellons

Perfil dels visitants

La tipologia de visitants són: importadors, majoristes i distribuïdors, hotels i restaurants, supermercats i hipermercats, companyies aèries, entre d’altres. 

Majoritàriament, els assistents a les fires de Singapur solen ser de la zona ASEAN (Indonèsia, Malàisia, Filipines, Singapur i Tailàndia.

 

SECTORS D'INTERÈS

 • Dolços
 • Oli d’oliva
 • Productes gourmet en general 

 

ORGANITZACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ D'EMPRESES

Prodeca organitza a FHA Singapore un Espai Catalunya amb l'objectiu de contribuir a la promoció comercial de les empreses d'alimentació i begudes en el mercat asiàtic. 

L'ESPAI CATALUNYA és una zona d'exposició compartida, sense parets separadores.

Cada empresa disposarà d’aproximadament 5m2, amb taulell-mostrador, vitrina, taula alta i 2 tamborets, i grafisme d'empresa. El magatzem serà compartit.

Si alguna empresa necessita nevera expositora o altre mobiliari no inclòs en la relació anterior, haurà de contractar-lo i abonar-lo directament. En qualsevol cas, haurà de comunicar-ho a Prodeca amb prou antelació per a preveure tant la contractació de potència elèctrica com la disposició de mobiliari i altres elements.

Totes les empreses seran incloses en el catàleg de fira.

Es realitzarà un sorteig per a assignar la ubicació de les empreses expositores.
 

REPRESENTACIÓ PRODECA

Es preveu que Prodeca pugui representar fins a 5 empreses que no destinin personal a atendre les visites professionals a fira.
En aquest cas, a l'estand de Prodeca s'habilitarà un espai amb imatge de l'empresa i el producte. L'empresa apareixerà al catàleg online de la fira, i el personal de Prodeca responsable de la participació en aquesta fira representarà els seus interessos comercials d'acord amb la informació i les indicacions que faci l'empresa expositora.
Prodeca facilitarà un resum dels contactes establerts, amb indicació dels interessos i peticions rebudes, a la finalització de la fira. En la mesura del possible, i d'acord amb la tipologia del contacte establert, s'establirà connexió online entre l'empresa i el comprador.

 

PREUS DE PARTICIPACIÓ

 • Espai de 6m2: 900€ + 21% IVA
 • Representació Prodeca: 900€ + 21% IV

 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIONS

 • Data límit d'admissió d'inscripcions: 1 de juny de 2022
 • Drets d'inscripció: 900 € + 21% IVA

L'empresa es considerarà admesa una vegada hagi enviat la sol·licitud de participació, dintre del termini indicat, i hagi abonat els drets d'inscripció.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació perdrà el 100% del que hagi abonat. L'organització es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

En cas que l'organització firal anul·li l'edició de la fira, Prodeca retornarà a les empreses els imports abonats. No s'admetran reclamacions per danys o perjudicis o altres despeses diferents a les estrictament abonades en concepte d'inscripció.

L'organització es reserva el dret a cancel·lar la participació de Prodeca en cas que no hi hagi suficients empreses interessades, i es retornarà l’import a les empreses que s’hagin inscrit. Així mateix, Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat de la fira. En el cas que hi hagi una demanda d'espais superior als ofertats, s'aplicarà el criteri d'ordre d'arribada d'inscripcions.

 

TRANSPORT DE MOSTRES

El transport de mostres anirà a càrrec de l'empresa expositora.

En el cas que les empreses requereixin d'un servei de transport de mostres, Prodeca podrà assessorar en la tria de l'operador que millor s'adeqüi a les necessitats de cada expositor.

Inscripcions obertes fins l'1 de juny de 2022 INSCRIPCIONS TANCADES Afegeix la data al teu calendari