FRUIT ATTRACTION 2021

INSCRIPCIONS TANCADES

Persona de contacte

Per a qualsevol qüestió o aclariment respecte a la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Rosalba Arrufat
E-mail: rarrufat@gencat.cat
Telèfon: 675 78 32 96

Anna Pozdniakova
E-mail: apozdniakova@gencat.cat
Telèfon: 93 552 48 20

Comparteix aquesta informació

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació a la fira FRUIT ATTRACTION 2021 que se celebrarà a Madrid del 5 al 7 d'octubre.

 

DADES DE LA FIRA

Es tracta de la tretzena edició d'aquesta fira internacional del sector de fruita i verdura, una gran plataforma comercial que durant tres dies fomenta intenses relacions comercials entre el teixit empresarial que vol dinamitzar la seva activitat promocional amb el canal de distribució internacional.

En la passada edició 2020, i donat el context de pandèmia mundial, es va celebrar en format virtual mitjançant la plataforma FRUIT ATTRACTION LIVEconnec, concebut com un espai de networking, generador de contactes i oportunitats de negocis, sessions i debats entre els operadors de la comunitat hortofructícola internacional.

L'any 2019 aquesta fira va comptar amb 1.800 expositors de 40 països i l'assistència de més 90.000 visitants professionals de 130 països. Segons les dades dels organitzadors de la fira, Fruit Attraction 2019 va créixer el 10 % en comparació amb la seva edició anterior del 2018.

NOTA:

El proper dia 8 d'abril a les 10h us convidem a participar a la trobada online amb el director de fira, Sr. Raúl Calleja, que farà una presentació de Fruit Attraction 2021 i podreu aclarir qualsevol dubte que pugueu tenir.  

Si la participació en aquesta trobada és del vostre interès podeu connectar-vos a través de la plataforma Zoom al següent enllaç.

ID reunió: 894 2465 0364

Agrairem confirmeu la vostra assistència als següents emails: rarrufat@gencat.catapozdniakova@gencat.cat 

 

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Sota el paraigües de Catalunya, les empreses catalanes participants disposaran de dos tipologies de participació.

 • Opció A: D'una banda, com és habitual, hi ha l'opció de disposar d'un espai propi "estand claus en mà", de 16 m2,aproximadament (4mx4m) amb magatzem, taula, cadires, taulell i moble expositor.

Per aquesta tipologia de partició la senyalització i retolació de les empreses serà uniforme per a tots els estands. Cada expositor hi disposarà del logotip, nom de l'empresa i imatge del seu producte. En el seu espai l'empresa podrà utilitzar el material promocional, sempre que no alteri la imatge del conjunt de l'estand.

En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari, disseny o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost (neveres aniran a càrrec de les empreses).

Els expositors que sol·licitin un espai doble, disposaran dels elements de l'estand duplicats.

Cada empresa expositora estarà inclosa al catàleg oficial de la fira  + LIVE CONNECT (des de setembre 2021 fins el febrer 2022)

 • Opció B:  És una opció de disposar-hi del terreny lliure. En aquest cas l'empresa haurà de contractar i assumir el disseny del seu estand amb el proveïdor que esculli. A més a més la contractació del cànon de muntatge, assegurances obligatòries, inclusió al catàleg de la fira, consum de llum i aigua, així com qualsevol altre despesa associada, serà al càrrec de l'empresa expositora, que haurà de contractar aquests serveis directament amb l'organització firal.

L'estand de l'empresa que opti per aquesta modalitat haurà de respectar  la senyalització en alçada del Pavelló de Catalunya. Podran ubicar els seus elements aeris sempre per sota de la senyalització de Catalunya. Prodeca coordinarà les diferents construccions que es realitzin per a què es puguin combinar de forma correcta totes les opcions de participació, i donarà les indicacions pertinents per harmonitzar els espais contigus.

Per a totes les empreses participants, independentment de la tipologia de participació, es disposarà d'un espai Business Center amb ordinadors amb connexió a Internet, impressora, fotocopiadora i escànner, així com d'un espai permanent d'autoservei de cafès i aigües.

El personal de Prodeca donarà suport als expositors abans i durant la celebració de la fira.

 

COST DE PARTICIPACIÓ

OPCIÓ A

 • Estand individual "claus en mà" 3.975 € + 21% IVA
 • Estand doble "claus en mà" 7.950 € + 21% IVA
 • Estand triple "claus en mà" 11.925 € + 21% IVA

Les empreses que vulguin optar a espai-cantonada, podran fer-ho amb un cost addicional de 350 €/cantonada. S'acceptaran peticions segons disponibilitat, i es realitzarà un sorteig per a assignar-les.

Inclou el pack de comunicació i marquèting + LIVE CONNECT (des de setembre 2021 fins el febrer 2022)

OPCIÓ B

 • Contractació exclusiva de terreny 120€/m2

Les empreses que optin per aquesta opció podrien contractar un mínim de 32 m2 i un màxim de 128 m2 (illa sencera). Els increments de metratges a partir de 32m2 es faran per mòduls de 16m2. Les empreses que sol·licitin espais de 32m2 a 48m2, hauran de fer espais continus, i només podran optar a una cantonada. Els espais de 64m2 i superiors disposaran de 2 cantonades, i es facturarà a 350€ per cantonada.

OPCIÓ ADDICIONAL SUBSCRIPCIÓ LIVECONNECT (contractació directa amb fira)

 • Subscripció primer semestre (març-agost 2021) 1000€+IVA
 • Subscripció segon semestre (setembre-febrer 2022) 1.500€ + IVA
 • Subscripció anual 2000€
 • Upgrade semestral a Prime: 2000€ + IVA

NOTA: Les empreses que s'inscriguin a Fruit Attraction 2021 i que van participar en la passada edició 2020, a la plataforma LIVE CONNECT, rebran l'abonament de 1.000€ directament per part de l'organisme firal (el pagament no passarà per Prodeca).

 

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS I PAGAMENTS

 • Data límit d'admissió de sol·licituds: 20 d'abril de 2021
 • Dret d'inscripció: 2.000 € + 21% IVA = 2.420 €

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat els drets d'inscripció corresponents.

L'import restant s'haurà d'abonar abans del 31 de juliol de 2021. Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació perdrà el 100% del que hagi abonat.

L'organització es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat. Prodeca no serà responsable dels possibles d'anys i perjudicis que l'esmentada anul·lació pogués ocasionar a les empreses.

L'organització es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat de la fira. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els ofertats, s'aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

 

TRANSPORT DE LES MOSTRES

Prodeca no cobreix el servei de transport de les mostres en aquesta fira.  L'empresa expositora es farà càrrec del transport del seu producte i de qualsevol tràmit que se'n derivi.

Inscripcions obertes fins el 20 d'abril INSCRIPCIONS TANCADES Afegeix la data al teu calendari