VÍDEO-PÍNDOLES COVID-19


Com elaborar una plataforma de comerç electrònic: eines, fases i claus de l'èxit.

El canal online s’està convertint en una alternativa per a petites i mitjanes empreses que han hagut d’adaptar-se a l’excepcionalitat de la COVID-19. Paral·lelament, les compres online han augmentat espectacularment durant les setmanes de confinament obligatori, i es preveu que aquesta tendència hagi arribat per quedar-se. David Soler, expert reconegut en Màrqueting i Comunicació digital, ens exposa els diferents punts a tenir en compte a l’hora de fer una botiga online, punts que van més enllà dels factors tècnics i que han de contemplar decisions estratègiques.


Estratègies  de màrqueting digital per aconseguir que el consumidor trobi la meva botiga online als cercadors.

La COVID-19 ha impulsat la producció de botigues online per part de petits i mitjans elaboradors, així com empreses que fins al moment, no han contemplat el canal digital per a les seves vendes. Però un dels grans reptes, sense dubte, és com aconseguir que el consumidor arribi a trobar cadascuna d’aquestes botigues online. I per assolir el repte són necessàries estratègies de màrqueting digital, tant de SEO, com de SEM, display o gestió de xarxes socials. David Soler, expert en màrqueting digital, ens explica què hem de tenir en compte per assolir les primeres posicions en els resultats de les recerques a Google per part dels nostres consumidors potencials.


Impacte de la COVID-19 en el comerç agroalimentari internacional.

La situació excepcional i de transformació radical que està suposant la COVID-19 ens porta, sense dubte, a conseqüències econòmiques i socials profundes. Més enllà d’aquestes, Remigi Palmés, expert en comerç internacional, ens explica quines conseqüències està provocant la pandèmia en les operacions de venda a l’exterior, ja sigui en l'àmbit legal, operatiu i estratègic responent a preguntes sobre què hem de tenir en compte en el nou panorama internacional, quines dificultats es presenten en el moviment de mercaderies o què suposen els constants canvis legals adoptats pels diferents països. 


Finalització de cicle econòmic. Canvi de model de negoci.

La pandèmia a escala mundial produïda per la COVID-19 fa evident que estem a les portes d’un canvi de cicle econòmic que se’ns ha presentat de forma molt accelerada. Veus expertes parlen de canvis socials, canvis polítics i per descomptat, canvis econòmics. Remigi Palmés, expert en comerç internacional, reflexiona en aquesta vídeo-píndola sobre la situació actual i la que es preveu des de la perspectiva del comerç internacional.


L'Impacte tecnològic en l'estratègia internacional de compravenda.

La COVID-19 s’ha revelat com una acceleradora de tendència d’ús de noves tecnologies, també en el comerç internacional. Ara, més que mai, sentim parlar de transformació digital, però de fa temps que innovacions com les impressores 3D o el blockchain han recorregut un llarg camí que moltes empreses estan començant a descobrir. Remigi Palmés, expert en comerç internacional, ens parla de com influeixen aquestes noves tecnologies en el moviment de mercaderies a nivell mundial i de quin és el seu potencial.


La comunicació interna en la tornada a la "nova normalitat" de les empreses.

L'estat d'alarma ha transformat de forma abrupta les dinàmiques de treball de moltes empreses. El teletreball s'ha implantat en una gran part de les organitzacions l'activitat de les quals els ho ha permès. Però poc a poc els diferents sectors i professionals s'estan incorporant als seus llocs de treball. Arriba l'hora d'obrir oficines, comerços... Com ho hem de gestionar a nivell de comunicació interna? Què han de tenir en compte els directius i responsables de comunicació? Cristina Salvador, Fundadora de Both. People&Comms i reconeguda experta en comunicació interna, ens ho explica en detall en aquesta vídeo-píndola.


Comunicació davant els canvis culturals de les empreses.

Canvis de posicionament estratègic, en la forma de comunicar-nos, noves estructures empresarials, reinvenció dels lideratges... La COVID-19 ha impulsat la transformació d’algunes empreses impactant en els seus equips i la seva percepció d’aquesta. Cristina Salvador, Fundadora de Both. People&Comms i reconeguda experta en comunicació interna, en explica què hem de tenir en compte a l’hora de liderar de forma estratègica el canvi cultural de les empreses i com fer-lo possible.