Agenda

Tot l'any 2022

CALENDARI D'ACTUACIONS PRODECA

Aquest 2022, des de Prodeca recuperem la presencialitat en moltes de les trobades empresarials, però mantenim el format virtual que ens permeten connectar més fàcilment les empreses i productors catalans amb potencials clients, distribuïdors i importadors.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

08.11.22 - 10.11.22 Colònia (Alemanya)

ISM MIDDLE EAST 2022

Organitzada per Fira de Colònia i Dubai World Trade Centre (DWTC), i inspirada en la fira més important del món del sector, la ISM de Colònia, reuneix professionals de la indústria dels dolços, aperitius i productes de confiteria de la regió.

Llegir més >

12.05.22 Formació en línia

Com penetrar al mercat xinès a través dels canals en línia – Sector alimentació

La Xina és el país on més productes es venen a través de market places i on el canal en línia està molt consolidat. En la formació exposarem les claus per entendre el mercat xinès, els canals més adequats i els requisits per accedir-hi.

Llegir més >

Juliol 2022 presencial

PROMOCIÓ COMERCIAL PALACIO DE HIERRO

Des de PRODECA - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Delegació del Govern de Catalunya a Mèxic - Departament d'Exteriors, organitzem la promoció comercial en punt de venda a les botigues departamentals de Palacio de Hierro. L'objectiu és promocionar els productes catalans ja presents a Palacio de Hierro, donar l'oportunitat a noves empreses que encara no hi són presents i posicionar la marca Catalunya, on l'alimentació és cultura
 

Llegir més >

01.06.22 Formació en línia

Exportar productes agroalimentaris a regne unit aspectes fonamentals a tenir en compte

Formació en línia dirigida a totes aquelles empreses que exporten productes agroalimentaris a Regne Unit. En la jornada es recordaran els punts fonamentals a tenir en compte posant especial atenció als canvis desencadenats amb el Brèxit, com ara: l'operativa, duanes, INCOTERMS, Marcat UKCA, controls en frontera,  documentació, exigències i noves dades d'entrada en vigor.

Llegir més >

15.06.22 Formació en línia

Les barreres jurídiques que s'han de conèixer en la promoció de tot producte alimentari

Qualsevol promoció d’un producte alimentari està subjecta a unes condicions jurídiques que sovint no es tenen en compte. La formació en les exposarà per tal d’evitar problemes legals derivats de l’omissió o desconeixement de la llei.

Llegir més >

08.09.22 Barcelona

LOCAL BUYERS NETWORKING

Esdeveniment de negocis que posa en contacte empreses productores d'aliments i begudes de proximitat i/o ecològics de tots els sectors i compradors de grans superfícies, distribuïdors i càterings de Catalunya i de la resta de l'estat. 

Llegir més >

14.07.22 Formació en línia

Processos de negociació efectiva amb la distribució

La negociació amb la distribució és una es les fases més crítiques del procés de comercialització. La formació abordarà temes com quin és el millor moment per a iniciar una negociació i de quina manera podem preparar el clima més adient per a que aquesta sigui productiva, així com informació sobre les fases de la negociació, tècniques útils i les contra tècniques que fan servir els compradors.

Llegir més >

Juliol 2022 Formació en línia

Oportunitats de mercat per al sector de l’oli a Alemanya

Alemanya és un país que ofereix gran oportunitats als exportadors d’oli de Catalunya. La formació ens donarà dades rellevants sobre aquest mercat, on l’oli d’oliva és un producte apreciat, ens apuntarà com introduir-lo, a quins canals hem d’anar i com trobar importadors, entre d’altres.

Llegir més >