Agenda

Tot l'any 2021 - Online

Campanya d’adhesió a la 'Med Diet Declaration'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Maig 2021 Online

#DEPROP 2021

#DeProp és una actuació que reuneix compradors de comerç especialitzat (detallista i majorista), gran distribució i empreses de càtering i restauració amb productors i elaboradors locals dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc, organitzada per Prodeca i Globalleida.

Llegir més >

Maig - Juliol 2021 Online

eBUSINESS WITH X5 RETAIL GRUP

Rondes de reunions entre empreses catalanes i cadenes internacionals de supermercats per a oferta de producte. X5 Retail Group és líder de la distribució alimentària a Rússia.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Juny - Novembre 2021 Online

eBUSINESS WITH MERCATOR

Prodeca organitza l’eBusiness With Mercator, una sèrie de trobades B2B virtuals amb principal venedor de productes agroalimentaris a Eslovènia Sèrbia, Montenegro, i Bòsnia i Hercegovina, i la 1ª Setmana Catalana a Eslovènia, sota el títol “Catalonia, nice to eat you!”, entre l’11 al 18 de novembre. 

Llegir més >

01.07.21 Formació On line

Social selling: estratègies de venda a través de les xarxes socials

Què és el Social Selling? Com podem aprofitar les Xarxes Socials per a poder crear relacions amb el públic objectiu i, al seu torn, amb possibles clients? Quins avantatges té? Formació on veurem de quina manera poden contribuir les Xarxes Socials a convertir seguidors en compradors i quines estratègies de venda es poden desenvolupar a través d’aquestes.

Llegir més >

08.07.21 - 11.07.21 Barcelona

BIOCULTURA 2021

BioCultura és la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l'estat i enguany reunirà, de manera excepcional, a uns 350 expositors professionals.

Llegir més >

08.07.21 - 10.07.21 Barcelona

FIRA GASTRONÒMICA CRUÏLLA

A Cruïlla, Prodeca impulsarà dues accions estratègiques per tal de capitalitzar el contingut gastronòmic del festival, en dos espais on el públic visitant podrà gaudir de l’alimentació elaborada amb ingredients provinents de productors de proximitat.

Llegir més >
Avantatges de la venda a market places

13.07.21 Online

Avantatges de la venda a market places

Els marketplace atrauen cada vegada més un gran nombre d'usuaris a Internet. Es parla, per exemple, de més de 16 milions de visitants únics mensuals a Amazon. Tots aquests són compradors potencials que poden arribar a descobrir els productes de petites botigues en línia amb poca notorietat digital. 

07.09.21 - 09.09.21 Hong Kong

PROWINE ASIA HONG KONG

Fira de periodicitat anual adreçada exclusivament a públic professional del sector del vi i espirituosos que alterna la seva seu entre les ciutats de Hong Kong i Singapur.

Llegir més >