Agenda

Tot l'any 2021 - Online

CAMPANYA D'ADHESIÓ A LA 'MED DIET DECLARATION'

La Med Diet Declaration vol donar més relleu i visibilitat a la Dieta Mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH HYUNDAI GREEN FOODS

eBusiness With Hyundai Green Foods és una ronda de reunions entre empreses catalanes i Hyundai Green Food, líder del sector de l'alimentació en el mercat corèa.

Llegir més >

Juny - Novembre 2021 Online

eBUSINESS WITH MERCATOR

Prodeca organitza l’eBusiness With Mercator, una sèrie de trobades B2B virtuals amb principal venedor de productes agroalimentaris a Eslovènia Sèrbia, Montenegro, i Bòsnia i Hercegovina, i la 1ª Setmana Catalana a Eslovènia, sota el títol “Catalonia, nice to eat you!”, entre l’11 al 18 de novembre. 

Llegir més >

Tot l'any 2021 - Online

eBUSINESS WITH GRUPO ÉXITO COLÒMBIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca-Colòmbia, ha acordat amb Grupo Éxito de Colòmbia l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquesta cadena de retail.

Llegir més >

Setembre 2021 Online

eBUSINESS FRUIT FOCUS PAÏSOS NÒRDICS

eBusiness Focus Fruit Països Nòrdics és una trobada B2B online amb la participació d'empreses catalanes de fruita i importadors, distribuïdors i responsables de grans superfícies.

Llegir més >

Setembre 2021 Online

eBUSINESS FOCUS JAPÓ

eBusiness Focus Japan és una trobada B2B online amb la participació de productors d'aliments Fine Food i de Vi de Catalunya i de compradors de Japó.

Llegir més >

Setembre 2021 Online

eBUSINESS ECO FOCUS PAÏSOS NÒRDICS & BENELUX

eBusiness Eco Focus Països Nòrdics & Benelux és una trobada B2B online amb la participació de productors d'aliments ecològics Fine Food de Catalunya i de compradors de Dinamarca, Islàndia, Noruega, Finlandia, Suècia, Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg.

Llegir més >

Setembre - Octubre 2021

eBUSINESS WITH SUPERMERCADOS PERUANOS

Prodeca, a través de l'antena Prodeca-Perú, ha acordat amb Supermercados Peruanos de Peru l'organització d'una presentació de l'oferta d'empreses catalanes de les categories d'interès per a aquesta cadena de retail.

Llegir més >

Octubre - Desembre 2021 Dubai (EAU)

CATALAN BREAKFAST

CATALAN BREAKFAST és una iniciativa impulsada per Prodeca que té com a objectiu promoure els productes i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional. Es tracta de la incorporació d'una estació senyalitzada en el bufet d'esmorzar, amb una proposta gastronòmica basada en pa amb tomàquet i acompanyaments.

Llegir més >

02.10.21 - 03.10.21 Catalunya

BENVINGUTS A PAGÈS LA FESTA 2021

Jornades de portes obertes a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres d'arreu de Catalunya per conèixer de prop la pagesia catalana. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa.

Llegir més >