IOC-Grant 2019

Àrea de Projectes Europeus

Neus Balaguer
E-mailneusbalaguer@gencat.cat
Tel.: (+34) 667 204 037

Increasing knowledge of the olive oil potentialities for cooking

Objectiu

L’objectiu principal del projecte és oferir un espai de debat als productors/es locals d’oli d’oliva per presentar i identificar estratègies exitoses de comercialització de l’oli d’oliva verge extra (OOVE) i promoure el seu consum entre els professionals de la gastronomia: 

  1. Oferint informació adequada sobre la qualitat del producte local, les varietats i les seves possibilitats culinàries;
  2. Destacant la seva rellevància com un dels elements clau de la Dieta Mediterrània per prevenir no només les malalties cardiovasculars, sinó també el deteriorament cognitiu i la depressió;
  3. Presentant-lo com alternativa a altres competidors directes a l’hora de cuinar i fregir, com poden ser, l'oli de gira-sol, la margarina i la mantega.

 

Durada

Novembre 2019 

 

Pressupost total

7.790€

 

Pressupost Prodeca

7.790€